درمان گیاهی آنفولانزا؛ بهترین درمان ها با طب سنتی

درمان گیاهی آنفولانزا

برای درمان گیاهی آنفولانزا طب سنتی ساده ترین و موثر ترین راهکار ها را به شما معرفی می کند. گاهی اوقات بعضی از بیماری ها در بین افراد جامعه بسیار شایع می شوند. هر شخص در طول عمر خود یک یا چند بار به آن مبتلا شده است. آنفولانزا، سرماخوردگی، معده درد و… را می توان نام برد.

با انتخاب یک شیوه درمانی ساده می توانید به سرعت و بدون عوارض آن را درمان کنید. رایج ترین بیماری در فصل سرد سال آنفولانزا است. آنفولانزا و سرما خوردگی تفاوت هایی با یکدیگر دارند. بعضی از علائم این دو بیماری نیز تقریباً به یکدیگر شباهت دارند.

آنفولانزا یک بیماری با عامل ویروس است. برخی افراد آن را با نام سرماخوردگی شدید می شناسند. به طور مستقیم سیستم تنفسی، ریه، گلو و بینی را درگیر می کند. این ویروس نیز انواع مختلفی دارد. زمانی موضوع پیچیده می شود که نشانه ها و علائم آنفولانزا با سرماخوردگی مشابه یکدیگر باشند.

آنفولانزا علائم و نشانه های آن

علائم آنفولانزا

علائم آنفولانزا نسبت به علائم سرماخوردگی بسیار شدیدتر و آزاردهنده تر است. گاهی اوقات ممکن است فردی که دچار آنفولانزا شده است علائم بسیار شدید تری داشته باشد.

علائمی مانند:

  • تب و لرز
  • تعریق
  • سردرد و بدن درد
  • گرفتگی عضلات
  • تنفس کوتاه همراه با سوزش
  • درد گلو
  • آبریزش بینی
  • خستگی و بی حالی
  • درد چشم ها
  • اسهال و استفراغ (بیشتر در کودکان)

برخی افراد برای رفع این علائم از درمان گیاهی آنفولانزا استفاده می کنند. در مقابل بعضی افراد روش ‌های درمانی با پزشکی جدید را انتخاب می‌ کنند.

برخی افراد بیشتر دچار بیماری آنفولانزا می شوند، مانند:

  • نوزادان زیر شش ماه و کودکان زیر 5 سال
  • سالمندان بالای 65 سال
  • افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف
  • افراد با اضافه وزن زیاد (چاق)
  • افراد با بیماری زمینه ‌ای مانند قلبی، کلیوی، آسم، دیابت

عوارض بعد آنفولانزا شامل:

  • عفونت ‌های گوش
  • سینوزیت
  • ذات الریه
  • حاد شدن بیماری زمینه ای

 

درمان گیاهی آنفولانزا به شما کمک می کند روند بهبود سریع تر شود. درمان با روش های سنتی عوارض کمتری را به همراه دارد.

طب سنتی و درمان گیاهی آنفولانزا 

بهتر است قبل از آشنایی با انواع روش های درمان گیاهی آنفولانزا زمینه بروز این بیماری را بشناسیم. زمانی که وارد فصل سرما می‌ شویم سردی باعث ایجاد بلغم در بدن می شود. در ابتدا این امر طبیعی است. اگر سطح بلغم در بدن به طور غیر طبیعی بالا برود باعث سردرد، آبریزش ‌بینی و… می‌ شود.

در هر قسمتی از بدن که سطح بلغم بالا برود اختلال در کارکرد ایجاد می شود. بنابراین زمانی که سطح بلغم زیاد شد بدن ضعیف می شود. در نتیجه مستعد دریافت ویروس آنفولانزا خواهد شد. در طب سنتی برای درمان گیاهی آنفولانزا بحث اصلی و اساسی درمان ترشحات مجاری تنفسی و فوقانی است. علائم بیماری با درمان گیاهی آنفولانزا و درمان های دیگر مانند بادکش و… کمتر می شود.

برخی از ترشحات منشا آن مغز بوده و از چشم و بینی خارج می ‌شود که زکام نام دارد. ترشحاتی که از مجاری تنفسی و حلق خارج می شود نزله نامیده می شود. نزله نیز دو دسته است:

  • نزله سرد: علائم آن مزمن است. ترشحاتی لزج و غلیظ که به سختی از مجاری تنفسی خارج می‌ شود. طب سنتی با درمان گیاهی آن را رقیق کرده و خارج می شود. نزله سرد در عوارضی مانند سینوزیت، برونشیت باکتریایی و… بروز می کند.
  • نزله گرم: شبیه به علائم سرماخوردگی است. ترشحات آن بسیار رقیق است که از بینی و حلق خارج می‌ شود. با گرفتگی صدا، ورم، خارش گلو و… همراه است.

در طب سنتی محور اصلی درمان گیاهی آنفولانزا از بین بردن علائم ذکر شده و درمان کامل است.

درمان گیاهی آنفولانزا در طب سنتی

درمان گیاهی آنفولانزا با طب سنتی

در طب سنتی (ایرانی) درمان های ساده اما موثر برای درمان آنفولانزا بیان شده است. برای شروع درمان گیاهی آنفولانزا در فصل سرد نوشیدن چای را کم کنید. به جای آن بابونه را به همراه گل ختمی و پنیرک دم کرده و بنوشید. به جای شکر از عسل برای شیرین کردن آن استفاده کنید. به منظور پیشگیری از آنفولانزا نیز می توانید  از آن استفاده کنید. 

راه دیگر این است که 20 گرم سیاه دانه را بکوبید (آسیاب نکنید) و با 200 گرم عسل مخلوط کنید. هر شش ساعت یک قاشق مرباخوری از آن را میل کنید.

گزینه دیگر برای درمان گیاهی آنفولانزا پرسیاوشان (آوانکا) است. البته باید با تجویز متخصص طب سنتی استفاده کنید. از چای یا دم کرده آوانکا می توانید میل کنید. برای درمان گلودرد ،آبریزش بینی، سرفه شدید و حتی برونشیت مفید می باشد.

راهکار دیگر برای درمان گیاهی آنفولانزا جوشانده بابونه است. یک قاشق غذاخوری بابونه را در دو لیوان آب بجوشانید. جوشانده بابونه را هر شب غرغره کنید تا مجاری تنفسی پاکسازی شود. می توانید دمنوش بابونه را به تنهایی بنوشید که برای درمان عفونت ها مفید است. بخور بابونه نیز به پیشگیری و درمان کمک می کند.

نکته بسیار مهم این است که نباید در استفاده از موارد ذکر شده زیاده ‌روی کنید. به خصوص برای افرادی که دارای مزاج گرم هستند.

بخور گیاهان دارویی روش دیگر درمان گیاهی آنفولانزا است. از برگ یا عصاره درخت اکالیپتوس برای بخور دادن استفاده کنید. باعث رقیق شدن ترشحات سینوسی و باز شدن مجاری تنفسی می ‌شود.

در طب سنتی یکی از فرآورده های ثانویه گیاهان دارویی روغن ها هستند. برای درمان برخی بیماری ها از روغن ها استفاده می کنند، مانند روغن حنظل. در طب سنتی از روغن حنظل برای درمان آنفولانزا استفاده می کنند. توصیه می شود برای درمان در هر گوش سه قطره از این روغن را بریزید. برای کودکان دو قطره و برای نوزادان یک قطره تجویز شده است.

روغن حنظل از هندوانه ابوجهل به دست می آید. خاصیت ضد عفونی دارد که حتی از الکل نیز قوی تر است. خاصیت ضد ویروسی و میکروبی نیز دارد.

راهنمای استفاده از داروی گیاهی آنفولانزا

اگر شما یک خانم باردار هستید از مصرف خودسرانه دارو و درمان گیاهی آنفولانزا خودداری کنید. با کارشناس و متخصص طب سنتی درباره مصرف دارو های گیاهی مشورت کنید.

دمنوش را با حرارت غیر مستقیم و بخار تهیه کنید. قبل از استفاده با یک کارشناس مشورت کنید و مزاج خود را بشناسید. این متخصص داروی گیاهی که با مزاج شما سازگار است را تجویز می کند. برای درمان گیاهی آنفولانزا به صورت خودسرانه دارو های گیاهی را مصرف نکنید. ممکن است عوارض جبران ناپذیری داشته باشد.

سایت عطارلند بهترین دارو های گیاهی را به شما معرفی می کند. با مراجعه به فروشگاه گیاهان دارویی عطارلند می توانید باکیفیت ترین دارو های گیاهی را به راحتی خریداری کنید.