قرص شیرین کننده برای دیابتی ها
استفاده از قرص شیرین کننده، یکی از راه حل های خوب برای افرادی است که با بیماری دیابتدست و پنجه نرم می کنند. خوشبختانه افرادی که بیماری پیش دیابت دارند، می توانند با قرص شیرین کننده، قند خون خود را کنترل کرده و در عین حال نیز، از طعم شیرین مواد غذایی بی بهره نمانند. افرادی هم که دیابت بارداری و یا دیابت نوع 1 و 2 دارند، با قرص شیرین کننده می توانند از پیشرفت بیماری خود تا حد زیادی جلوگیری کنند.
اگر شما هم از دیابت در رنج هستید، نباید فراموش کنید که استفاده بی رویه از قند و شکر و استفاده از کربوهیدراتهای ساده، مشکل شما را دوچندان خواهند کرد. پس بهتر است از قرص شیرین کننده استفاده کنید.
تاثیر قرص شیرین کننده بر کاهش دیابت
قرص شیرین کننده، نوعی محصول خوراکی بدون قند است که قندهای آن، یا اصلا جذب نمیشوند و یا در صورت جذب شدن، میزان بسیار کمی از آن ها وارد خون می شود. برخی از قرص ها و مواد شیرین کننده به شکل کاملا مصنوعی و آزمایشگاهی تولید می شوند. در گذشته از ساخارینو آسپارتام به همین منظور استفاده می شد. اما محققان دریافتند که این دو نوع قند مصنوعی، نمی تواند انتظارات بیماران را به طور کامل برآورده سازد. به علاوه این که استفاده از آن ها، گاهی خطر ساز است و نمی توان به طور دائم از آن ها استفاده کرد.
بر همین اساس، انواع دیگری از قند ها و شیرین کننده ها مثل استویاو یا سوکرالوزمورد استفاده قرار گرفت که بهترین ماده برای رفع عطش شیرینی در بدن است. این روزها در بسیاری از شیرین کننده ها مانند قرص شیرین کننده، شکر و پودر شیرینی، مورد استفاده قرار می گیرد.
تاثیر قرص شیرین کننده بر بدن دیابتی ها به این صورت است که عطش خوردن به شیرینی را در آن ها پاسخ می دهد اما قند آن اصلا جذب نمی شود. یعنی شخص دیابتی، با مصرف این قرص ها می تواند از مزه شیرین و دلچسب آن استفاده کند. اما همچنان کبد او در حال سوزاندن گلیکوژن و قند های قبلی بدن باشد. این جریان می تواند در عرض چند ماه، بدن فرد را به سوزاندن قند ترغیب کند.
افرادی که دیابت نوع 2 دارند و بیماری آن ها به خاطر زیاده روی در مصرف کربوهیدرات به وجود آمده است، با مصرف این قرص ها می توانند قند خود را تا حد زیادی کنترل کنند.
آیا خوردن قرص شیرین کننده خطرناک است؟
قرص شیرین کننده می تواند با انواع قند های مختلف درست شود مثل سوکرالوز، آسپارتام، آسه سولفام پتاسیم و . . . که همگی به شکل مصنوعی تهیه می شوند. البته برخی هم ریشه طبیعی دارند مانند استویول یا همان استویا که از گیاه استویا به دست می آید.
قرص شیرین کننده ، گاهی تا چندین برابر ساکارز و شکر طبیعی، شیرین تر است با این تفاوت که قند آن در بدن جذب نمی شود. هر قرص شیرین کننده مقدار مناسب مصرف روزانه ای دارد که معمولا توسط شرکت سازنده روی بسته درج می شود و در صورت مصرف متعادل طبق دستورالعمل محصول هیچ مشکلی فرد را تهدید نمی کند اما باید توجه کرد که فرد به دلیل مصرف قرص شیرین کننده نباید این گونه تصور کند که اکنون می تواند از انواع خوراکی ها استفاده کند مصرف قرص شیرین کننده نباید باعث ایجاد پرخوری شود و در صورتی که پرخوری فرد شروع شود. طبیعی است که به دنبال پرخوری، قند خون بالا خواهد رفت.
مصرف به اندازه قرص شیرین کننده برای فرد هیچ خطری ندارد و اینکه بگوییم فلان قرص شیرین کننده به طور کامل ممنوع و خطرناک است، اشتباه می باشد. خوردن قرص شیرین کننده با هر نوع قند مصنوعی یا طبیعی، بیش از نیاز بدن و استفاده بی رویه از آن ها، می تواند خطر آفرین باشد. فرقی نمی کند که ساخارین باشد یا سوکرالوز و اسپارتام یا حتی استویول.
انتخاب بهترین قرص شیرین کننده
قرص شیرین کننده در بازار بسیار زیاد است و با هر نام و برندی، به فروش می رسد. برخی از آن ها کالری صفر دارند و برخی نیز کالری نزدیک به صفر یا خیلی کم دارند. اگر به دنبال انتخاب بهترین قرص شیرین کننده در بازار می گردید، می توانید فاکتورهای زیر را در انتخاب آنها در نظر داشته باشید:
1. قرص شیرین کننده باید استاندارد و دارای مجوز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی باشد.
2. بهتر است پیش از مصرف قرص شیرین کننده، نوع مناسب آن را از پزشک خود جویا شوید و همان را مصرف کنید.
3. بهترین قرص شیرین کننده بازار، باید ساخت و تولید داخل کشور باشد. یا در صورت خارجی بودن به تاریخ تولید و انقضای آن دقت کنید
4. بهترین قرص شیرین کننده، کالری کمی دارد یا میزان ان صفر است.
در اینجا ما برای شما تعدادی قرص شیرین کننده مطمئن را برای شما لیست کرده ایم که میتوانید با کلیک روی هر کدام اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کنید. و با مقایسه مشخصات قرص شیرین کننده آن را برای خود تهیه کنید
در آخر لازم به ذکر است که اگر قصد خرید قرص شیرین کننده دارید، میتوانید آن را از فروشگاه محصولات بدون قند عطارلند خرید کنید تا از اصل بودن آن مطمئن باشید. فراموش نکنید که اگر برای مصرف قرص شیرین کننده محدودیت دارید، بهتر است با پزشک خود مشورت کرده و سپس اقدام به خرید کنید.
در انتها برخی لینک های مفید را برای شما قرار می دهیم.
مقالات مرتبط با رژیم دیابتی و بدون قند
دیدگاه خود را بنویسید